Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Hyldeblomstsaft
(ca. 1 liter koncentreret saft)
Ingredienser:
evt. 1 stang kanel
250 g sukker
1 liter vand
Sådan gør du:
  1. Skyl 20-30 hyldeblomstskærme i koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle. Læg dem i lag med tynde skiver af 2 usprøjtede citroner i en syltekrukke eller skål og stik evt. en stang kanel i.
  2. Kog en lage af 250 g sukker, 250 g rør sukker og 1 liter vand. Tilsæt 2 tsk citronsyre og hæld lagen over blomsterne. Stil det koldt 3-4 dage.
  3. Si saften, tilsæt evt. konserveringsmiddel, og hæld den på skoldede flasker skyllet med konserveringsmiddel.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri