Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Bag en saftig chokoladekage, og tryl den om til små græskarhoveder. De sjove popcakes vil helt sikkert vække lykke hos ungerne.
Imponer dine gæster med disse fantastiske halloweenpopcakes
Ca. 24 kager
Arbejdstid: 1½ time
Bagetid: 30 min.
Køletid: 1 time
Kage:
150 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
125 g smør
175 g sukker
1 æg
Smørcreme:
50 g smør
150-200 g flormelis
50 g kakao
Overtræk:
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader, og smør en springform (24-26 cm) eller lille bradepande (18 x 26 cm) med smør. Sigt de tørre ingredienser sammen. Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet, og pisk ægget i. Rør melblandingen i dejen skiftevis med mælk. Hæld dejen i formen, og bag kagen midt i ovnen i ca. 30 min. Tjek med et træspyd, om kagen er gennembagt, og vend den ud på en rist til afkøling.
  2. Smørcreme: Pisk smørret cremet. Sigt flormelis, kakao og vaniljesukker sammen, og pisk det i smørret skiftevis med mælk. Pisk cremen luftig.
  3. Smuldr den afkølede kage til krummer i en stor skål, og rør smørcremen i lidt ad gangen, til kagemassen bliver til at forme.
  4. Form ca. 24 kugler på størrelse med en golfbold, og læg dem på et fad med bagepapir.
  5. Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad. Dyp den ene ende af pindene – én ad gangen – i chokoladen, og stik dem i kagekuglerne. Sæt fadet med kagerne i fryseren i mindst 30 min.
  6. Smelt den hvide chokolade sammen med smør i en skål over vandbad, og tilsæt farve, så den bliver orange.
  7. Dyp de frosne kager i den orange chokolade, og ryst/sno pindene forsigtigt, så overskydende chokolade glider af. Læg dem på bagepapir (eller stik pindene i en flamingoblok), og lad chokoladen stivne.
  8. Hæld resten af den smeltede, mørke chokolade i et lille kræmmerhus af madpapir, og pynt kagerne som græskar. Sæt evt. en stilk af grøn marcipan i toppen. Opbevar i en boks i køleskabet.
Tips!
Kakaosmør kan købes i bl.a. Matas.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv/Opskrift:Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge