Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Farsretter er meget populære og skønne at variere. Her er en lidt mere festlig farsret, indbagt fars med salat.
Indbagt fars med salat
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
½ løg
1 æg
150 g butterdej
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 210 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg.
  3. Rør kødet med ½ tsk salt, løg, hvidløg, mel eller rasp og æg. Pres væden af spinaten, hak den groft og rør den i farsen Tilsæt evt. smuldret feta og krydr med friskkværnet peber.
  4. Form farsen til 2 firkantede bøffer. Del dejen i 2 stykker og pak bøfferne ind i dejen. Tryk samlingerne godt sammen, læg pakkerne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. Sæt pladen i ovnen 20-25 min.
  5. Servér med dampede grønsager eller en salat.
Tips!
Indbagt fars er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge