Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Lækker som forret eller frokost - servér pateen med grøn salat til.
Indbagt paté med krydret svinemørbrad
ca. 8 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/bagetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet
300 g hvedemel
2 tsk salt
1 æg
Fyld:
2 spsk olivenolie
Fars:
2-3 dl mælk
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør, mel og salt, evt. i en foodprocessor, så det kommer til at ligne revet ost. Tryk dejen sammen med æg og læg den i køleskabet i 30 min.
  2. Rul 2⁄3 af mørdejen ud og beklæd en springform (24 cm i diameter) hermed, så dejen går 3-4 cm op. Pensl dejen med æg.
  3. Brun mørbraden i olie og krydr med salt, peber og enebær. Rør farsen sammen og bland mørbradstykkerne i. Fordél fyldet i formen, læg dejkanten ind over og pensl med æg.
  4. Rul resten af dejen ud og læg den på som låg. Bag pateen ved 175 grader i ca. 45 min., til centrumtemperaturen er 80 grader målt med stegetermometer.
  5. Servéres lun eller kold med salat.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri