Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækker indisk krydret kylling serveret med ris og gulerodssalat.
Indisk kylling
4 personer
Stege/kogetid: ca. 45 min.
Kødet er fryse-egnet
1 stor kylling
2 spsk olie
ca. 1 spsk salt
Gulerodssalat:
Tilbehør:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Parter kyllingen i 2 vingespidser, 2 over- og 2 underlår og 2 stykker bryst, og gnid stykkerne med olie og tandoori-krydderi.
  2. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden og krydr med salt.
  3. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og steg ca. 40 min., til lårene er gennemstegte og skindet er godt gyldent.
  4. Gulerodssalat:
    Bland yoghurten med gulerod, hvidløg og persille og smag til med salt og peber. Anret den stegte kylling med gulerodssalat, grøn salat og ris eller brød. Pynt med persille og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri