Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Overhæld mandlerne med kogende vand og smut dem.
  3. Rist mandlerne let gyldne på en tør pande og lad dem afkøle.
  4. Pisk æg, sukker og vanilje til en tyk creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
  5. Bland mel med krydderier, bagepulver og salt og rør det i dejen. Hak mandler og chokolade groft og vend det i dejen.
  6. Tril dejen til to tykke pølser og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Tryk dem lidt flade med fugtige hænder og bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min.
  8. Lad dem afkøle 10 min. på en rist og skær dem derefter i skiver lidt på skrå.
  9. Læg kagerne på bagepladen med skærefladen nedad og bag dem 10 min.
  10. Vend dem og bag dem 10 min. mere. Lad dem afkøle på en rist og opbevar i en kagedåse.
Tips!
Biscotti nydes med sød vin, gløgg, kaffe eller te – og det er tilladt at dyppe!
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri