Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  2. Pisk æg og farin let sammen og tilsæt kærnemælk og smeltet smør. Vend de tørre ingredienser i ad et par omgange.
  3. Fordel dejen i minimuffinsforme og bag dem midt i ovnen ca. 20 min. Lad kagerne afkøle på en rist.
  4. Pynt de afkølede kager med hvid glasur og fintsnittet, syltet ingefær – eller smeltet chokolade og fintsnittet, syltet ingefær.
Tips!
Dejen kan også fyldes i alm. muffinsforme (bagetid ca. 30 min.) eller i en smurt sandkageform (bagetid 50-60 min.). Gør kagerne mere „konfektagtig“ ved at vende grofthakket mørk chokolade i dejen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift af Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge