Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørVegetarisk
Ingefærsyltet græskar
(ca. 1½ liter)
Arbejdstid: 1 time
Kogetid: 40 min.
Ikke fryse-egnet
4 dl eddike
4 dl vand
400 g sukker
1 stk hel kanel
¼ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Skær græskarret i både og skrab kernerne ud. Skær skrællen af og skær frugtkødet i terninger eller skiver.
  2. Sæt de øvrige ingredienser over i en stor gryde og kog dem igennem under omrøring.
  3. Vend græskarstykkerne i lagen og lad dem simre møre – det tager ca. 35 min.
  4. Fordel græskar og krydderier i rengjorte glas og kog lagen ind til en tynd sirup.
  5. Hæld den i glassene og luk dem til med det samme.
Tips!
Brug et saftigt græskar – hokkaido- græskar kan være melede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge