Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Peanuts gør isen her rigtig lækker.
Is med peanutbutter og saltede peanuts
(ca. 1¼ liter)
Arbejdstid: 10 min.
Frysetid: 1 time
Fryse-egnet
Vaniljeis:
1 stang vanilje
125 g sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Varm mælk og vaniljestang op, til det næsten koger.
  2. Pisk æggeblommer eller hele æg sammen med sukker og vaniljekorn i en skål. Pisk den varme mælk i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden. Rør under opvarmning, til det får en cremet konsistens og er maks. 85 grader varmt – det må ikke koge! Si cremen over i en skål og lad den blive helt kold.
  3. Tilsæt fløde og frys cremen i en ismaskine. Hvis du ikke har en ismaskine, så hæld cremen i en form og stil den i fryseren. Rør den igennem hvert 20. min., til isen er frossen.
  4. Rør penautbutter og fløde ensartet og tilsæt den til isen sammen med de saltede peanuts, når isen er ved at være færdigfrosset. Fyld isen i en form og frys indtil brug.
  5. Servér isen i kugler med drys af saltede peanuts og evt. hakket eller høvlet mørk chokolade.
Tips!
Hvis du ikke har en ismaskine, så frys iscremen uden peanutbutter og peanuts og rør den igennem hvert 20 min., til den har konsistens som softice. Vend så peanutbutter og peanuts i og frys igen. Du kan også købe 1 liter vaniljeis, lade den blive blød som softice og fortsætte som i opskriften.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge