Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækre iskolde petit fours. Servér dem til kaffen eller som en lille dessert. De er overraskende gode.
Is-petit fours
(12-15 stk. af hver slags)
KAFFEISTRØFLER
Arbejdstid: 45 min.
Frysetid: 2 timer
Fryse-egnet
1-2 spsk pulverkaffe
3 spsk sukker
evt. 1 spsk kaffelikør
Overtræk:
Pynt:
LAKRIDSISKUGLER MED LAKRIDS’ CHOKOLADE
Arbejdstid: 45 min.
Frysetid: 2 timer
Fryse-egnet
1-2 spsk lakridssirup
Sådan gør du:
  1. KAFFEISTRØFLER: Rør pulverkaffe med kogende vand og sukker og afkøl.
  2. Rør kaffesiruppen i blød is og frys mindst 1 time.
  3. Skær isen i små firkanter, læg dem på en bakke med bagepapir og sæt dem i fryseren 1 times tid.
  4. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med kokosolie over vandbad.
  5. Overtræk iskuglerne én ad gangen, drys med pynt og læg dem på bagepapir. Sæt dem tilbage i fryseren indtil servering.
  6. LAKRIDSISKUGLER MED LAKRIDSCHOKOLADE: Rør blød is med lakridssirup og frys min. 30 min.
  7. Form isen til små kugler med en lille isske eller alm. ske. Læg kuglerne på en bakke med bagepapir og sæt dem i fryseren 1 times tid.
  8. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med kokosolie over vandbad. Rør lakridspulver i til passende smag
  9. Overtræk iskuglerne én ad gangen, læg dem på bagepapir og frys min. 30 min.
Tips!
Du kan også udelade chokoladen og trille iskuglerne i knuste lakridsbolcher, f.eks. ”tyrkisk peber”.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri