Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Den klassiske mascarponecreme er her erstattet med vaniljeis.
Is tiramisu
6-8 personer
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 3 min.
Frysetid: 3 timer
Fryse-egnet
50 g sukker
½ dl vand
2 spsk kakao
Sådan gør du:
  1. Kog sukker og vand til en lage. Tag gryden af varmen, rør espressopulver i og lad det afkøle. Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød.
  2. Dyp ladyfingers én ad gangen i kaffelagen og læg dem i bunden af en firkantet form (1½ liter). Bred halvdelen af isen over kagerne og sigt et tyndt lag kakao over.
  3. Dyp de resterende kager i kaffelagen og læg dem ovenpå. Bred resten af isen over kagerne og pynt med høvlet chokolade eller chokoladespåner. Dæk formen med film og sæt den i fryseren min. 3 timer.
  4. Servér direkte fra formen – eller dyp den i varmt vand og vend desserten ud, så den kan anrettes på et fad.
Tips!
Hvis du er meget glad for kaffe, kan du erstatte det ene lag vaniljeis med kaffeis. Køb en færdig kaffeis eller rør kaffelikør og kaffesukkerlage i en vaniljeis, til smagen er passende.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri