Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk fløden halvstiv og pisk flormelissen og vaniljekornene i sammen med den revne appelsinskal.
  2. Skær imens melonen i små terninger og skyl bærrene, hvis det er nødvendigt. Vend forsigtigt frugten i sukker.
  3. Beklæd en lille sandkageform med udskåret lagkagebund, som passer til bund og sider. Dryp bundene med lidt portvin eller appelsinsaft.
  4. Kom halvdelen af flødeskummet i formen og fordel bærrene herpå. Kom resten af flødeskumscremen på og dæk med udskåret lagkagebund.
  5. Stænk også den øverste bund med portvin eller appelsinsaft
  6. Frys desserten, som pyntes med sigtet flormelis og bær.
  7. Desserten kan serveres med en frugtpuré, f.eks. abrikos- eller hindbærpuré. Beregn 250 g frugt eller bær og 125 g sukker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge