Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Iskold agurkesuppe med mynte
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ tsk salt
1 lille fed hvidløg
Sådan gør du:
  1. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys dem med salt og lad dem trække 20 min.
  2. Dryp agurkerne af i en sigte og blend dem sammen med valnødder, hvidløg og yoghurt.
  3. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber og justér tykkelsen med iskoldt vand.
  4. Server med (friskhakket) mynte og evt. isterninger.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri