Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skøn dessert - islagkage med hindbæriscreme og vaniljeiscreme. Islagkagen er pyntet med søde marengskys, hindbær og chokolade, og vil helt sikkert gøre lykke til både hverdag og fest.
Sådan gør du:
  1. Hindbæriscreme:
    Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis, til det er skummende og luftigt. Vend mosede hindbær og evt. likør i og derefter flødeskum af ¼ liter fløde. Hæld det i en springform beklædt med film og sæt det straks i fryseren. Lad det første lag is fryse i ca. 30 min.
  2. Vaniljeiscreme:
    Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis og vaniljekorn, til det er skummende og luftigt. Vend flødeskum af ¼ liter fløde i. Hæld det i springeformen oven på hindbæriscremen og sæt det i fryseren i mindst et par timer.
  3. Pynt med hindbær, chokolade og kys.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri