Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Klassisk italiensk risotto med et grønt og friskt strejf af forår.
Sådan gør du:
  1. Hak løget fint, og steg det klart i smør eller olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt risene, og lad dem opsuge smørret.
  2. Tilsæt derefter vin (eller en blanding af vand og eddike), og spæd op med kogende bouillon eller vand. Lad det hele småkoge ca. 30 min. under låg. Rør jævnligt over hele grydens bund, og tilsæt ekstra vand, hvis risottoen er meget tør og begynder at sidde fast i grydens bund.
  3. Knæk den nederste, seje ende af aspargeserne. Skrub gulerødderne. Skær gulerødder og asparges ud i mindre stykker, put dem i risottoen, og kog videre ca. 10 min. under omrøring. Bland ærter og revet ost i risottoen til sidst. Smag til med salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge