Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær squash og løg i tynde skiver, og svits dem i olie på en pande, til de er bløde, men ikke har taget farve.
  2. Pisk æg, friskrevet parmesanost, hakket persille, mælk, salt og peber sammen. Vend de stegte grønsager i.
  3. Varm olie op på en pande med slip let-belægning. Kom æggemassen på. Steg frittataen, til den er fast, ved svag varme i ca. 20 min.
  4. Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg. Læg panden over, og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad. Steg frittataen i ca. 10 min. på denne side.
  5. Skær frittataen i mindre stykker. Pynt med friskrevet parmesan, og servér med parmaskinke, flute og tomatsalat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri