Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens grønsagerne og snit dem i meget tynde strimler.
  2. Riv lidt skal af citronen og bland det med knust hvidløg og hakket basilikum eller persille.
  3. Vend grønsagerne sammen med 1/2 spsk citronsaft, 1/2 spsk olivenolie, salt og peber og fordél grønsagerne på to stykker stanniol eller bagepapir.
  4. Dup fisken tør med køkkenrulle og læg den på grønsagerne. Drys med salt, peber og krydderblanding og dryp med resten af olivenolien. Luk stanniolen løst, men tæt, omkring fisken og læg pakkerne på en bageplade.
  5. Sæt dem i ovnen ved 210 grader i 12-15 min.
  6. Servér f.eks. med friskkogt pasta vendt med lidt tomatpesto.
Tips!
Italiensk torskefilet ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri