Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Det er ikke netop en dessert, man tænker på, når man hører det italienske navn „Zuppa Inglese“ – engelsk suppe. Desserten er en slags trifli, som er velkendt især midt i støvlelandet. Desserten smager allerbedst, når den er meget kold eller „semifreddo“, dvs. har været i fryseren og derpå serveres halvt optøet.
Sådan gør du:
  1. Bunde: Pisk æg og sukker til tæt skum. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og sigt det i æggemassen. Rør dejen sammen. Bag tre lagkagebunde ved 175 grader i 6-7 min.
  2. Creme: Læg husblassen i koldt vand mindst 10 min. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Bring fløden i kog. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld cremen tilbage i gryden, og bring den i nærheden af kogepunktet, mens der piskes – den må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen. Knug husblassen fri for vand og kom den i den varme creme – husblassen smelter med det samme. Lad cremen svale af. Bland mandler og revet citronskal i cremen. Stil cremen i køleskabet, til den bliver halvstiv. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
  3. Kom en kagebund i en skål eller i portionsskåle, skær til, så den passer. Stænk med marsala eller sherry. Læg 1 /3 af cremen herpå. Kom atter en kagebund på, stænk igen med marsala eller sherry. Skift således med kagebund og creme. Slut med creme.
  4. Sæt desserten koldt, til den skal serveres, mindst et par timer i køleskab eller 1 time i fryser. Pynt desserten med flødeskumstoppe, hakkede mandler og revet citronskal.
Tips!
Skal det gå stærkt, kan du bruge købte lagkagebunde
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri