Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Janssons fristelse
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Ikke fryse-egnet
200 g (ca. 1½ glas) ansjosfileter (drænet vægt)
evt. 2-3 spsk smør (smeltet)
eller 50 g fast ost (revet)
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær ansjoserne i små stykker. Skræl kartoflerne og skær dem ud i stave som små pommes frites.
  2. Pil løgene og skær dem i tynde skiver fra top til rod.
  3. Bland ansjoser med kartofler og løg, og krydr med lidt salt og peber. Kom det hele i et ovnfast fad. Hæld fløden over, tilsæt evt. smør eller drys med revet ost.
  4. Sæt fadet i en 175 grader varm ovn i ca. 45 min., til kartoflerne er møre.
  5. Nydes gerne med øl og/eller snaps til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri