Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Retten her er inspireret af kokken Jan Hurtigkarl, som efter en rejse til Japan i 80’erne satte tournedos med tang og soja på menukortet.
Sådan gør du:
  1. Skær 4 strimler på 2-3 cm af tangen og vikl strimlerne rundt om hver bøf som et bælte. Brun bøfferne i olie på en varm pande, skru ned for varmen og steg dem 2-3 minutter på hver side.
  2. Pisk kold sojasovs sammen med majsstivelse, citronsaft, sukker og peber i en gryde og bring det i kog under omrøring. Kog sovsen ca. 4 minutter og tag den af varmen.
  3. Steg peberfrugten i olie ved høj varme 3-4 minutter og tilsæt forårsløgene.
  4. Anret bøffen med grønsager, sojasovs, fintrevet daikon, salat og varme ris.
Tips!
Daikon og kinaradise er det samme
Kinaradise kaldes også for daikon. Radisen er stor og skal skrælles. Den kan bruges rå i salater, revet og som stærkt tilbehør til kød og fisk, eller den kan skæres ud i strimler og steges i en wok.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri