Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jødekager
(ca. 45 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Hviletid, dej: ca. 1 time
Bagetid: 6-8 min.
Opbevares i dåse.
Ingredienser:
250 g (ca. 4 dl) mel
150 g smør
100 g (ca. 1¼ dl) sukker
1 æg
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Bland hjortetakssalt i melet og findel fedtstoffet heri.
  2. Tilsæt sukker og saml dejen med sammenpisket æg.
  3. Lad den hvile koldt 1 times tid.
  4. Rul dejen ud til en tynd plade og udstik kagerne med en form til runde, stjerne- eller hjerteformede kager.
  5. Pensl med æg og drys mandler og kanelsukker på. Læg kagerne på bagepladen med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 6-8 min.
  6. Lad dem svale helt, før de lægges i dåse.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri