Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland smør og sukker, tilsæt æggeblommer. Tilsæt mel og mælk skiftevis. Dette kan du gøre når du vil.
  2. Når du er klar til at bage vaflerne, vender du forsigtigt æggehviderne i dejen og tilsætter bagepulver.
  3. Dejens konsistens bør være tyk og luftig.
  4. Bag vaflerne og server med varm ahornsirup og smeltet smør.

    (Cream butter and sugar, add egg yolks. Beat. Add flour and milk alternately. This may be done at any time. When ready to bake fold in egg whites, and add baking powder. Mixture should be thick and fluffy. Bake and serve with hot maple syrup and melted butter.)
Velbekomme!
Foto: Alamy
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri