Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
„De elskende løfter glasset fra den hvide dug og ser hinanden dybt og længselsfuldt i øjnene, mens sprøde og smægtende sigøjnertoner vælter ud over dem. Tonerne kommer fra et slavisk instrument, der mand og mand imellem kaldes hakkebræt. Vi madglade tænker straks på noget fyrigt mad med den berømte ungarske paprika.“
Sådan gør du:
  1. Kom den istandgjorte kylling i en gryde og hæld vand på, som lige dækker. Bring i kog, skum og tilsæt salt, løg, hvor der er stukket hele nelliker i, porre, gulerødder, selleri og krydderurtebuket. Lad kyllingen småkoge i 45 min., eller til den er mør.
  2. Tag den op og del den i 6 dele: Tag skroget fra og læg det tilbage i gryden. Kog suppen godt ind og si den.
  3. Sovs: Svits de hakkede løg klare i de 2 spsk smør i en gryde. Kom bacontern i sammen med paprika og lad det svitse kort under omrøring. Tilsæt 2 dl af suppen og kog op. Si det. Smelt 2 spsk smør og rør det sammen med mel. Rør tomatpuré i og tilsæt den siede baconløg- blanding samt suppe til passende konsistens – ikke for tynd. Rør cremefraiche i og smag til.
  4. Hæld den varme sovs over de varme kyllingestykker, drys med lidt paprika og pynt med brøndkarse eller andet grønt.
Tips!
John Price serverer pasta til denne ret og dertil en tung og kraftig vin, men et glas øl er heller ikke af vejen.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge