Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
„I tidernes morgen var der en køkkenchef hos Maxim’s i Paris, der hed Hr. Barth. Fra hans køkken udgik aldrig noget, der hed pyntemad. Han serverede kun det spiselige, der hørte til retten“
John Prices "Kalvekoteletter fra Maxim’s"
(4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 tsk paprika
3-4 spsk mel
4 spsk smør
1 glas portvin
Safranris:
50 g smør
2 spsk olie
1 glas hvidvin
ca. 1 liter suppe
Sådan gør du:
  1. Vend koteletterne i paprikakrydret mel. Lad de 2 spsk af smørret blive gyldent på en pande og brun kødet på begge sider. Dæmp varmen og steg dem endnu nogle min. Tag dem af panden og hold dem varme.
  2. Kom resten af smørret på og tilsæt svampe. Lad dem snurre i fedtstoffet 4-5 min. Hæld portvinen på og lad det koge lidt ind, før cremefraichen tilsættes.
  3. Kog roligt, til sovsen har samlet sig. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Hæld det hele over kødet. Serveres med safranris.
  4. Safranris: Smelt smørret i en gryde, og lad de hakkede løg snurre klart heri. Rør risene i og rør om, til risene er klare. Tilsæt koghed suppe lidt ad gangen. Når risene er møre, tilsættes safran, der er udrørt i lidt suppe. Smag risene til, måske skal de have lidt salt.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri