Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Æggekage er hurtigt og nemt at lave, og man kan sagtens nå det, selv på en fortravlet dag. Denne æggekage smager af forår, selv midt i vintermørket.

„Nogle tilsætter æggemassen lidt mel rørt op med mælk. Det er nu ikke nogen særlig god idé, da mælken udskiller vand, og melet tynger“
John Prices æggekage
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: Ca. 15 min
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ tsk salt
ca. 50 g smør
1 lille glas asparges
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene godt sammen, Price foreslår, at man slår luft ind i æggemassen i 10-15 min. Pisk salt og cayennepeber i.
  2. Smelt smørret på en pande og lad det brune let. Hæld æggemassen på panden og lad æggemassen stivne ved jævn varme.
  3. Kom fyldet på, lige inden æggemassen er helt stivnet. Drys med hakkede krydderurter før servering.
Tips!
Price foreslår hvidvin eller øl til, så er der forår i luften, det er sikkert og vist.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri