Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Solen og farverne i Portugal har inspireret Price til denne fiskeret.

„Siger De sardiner, siger jeg Portugal, siger jeg portvin, er svaret også Portugal, og drømmer De om syden, skulle De prøve denne dejlige ret med rødspættefileter“
John Prices fiskefilet fra Portugal
(4 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Koge- og ovntid: Ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 spsk smør
½ spsk paprika
1½ dl hvidvin
2 spsk smør
2 spsk mel
Sådan gør du:
  1. Steg løgene klare i smørret, og kom derefter svampene i. Lad dem snurre med nogle min.
  2. Rør tomatpuré og paprika i og tilsæt hvidvin, bouillon og krydderurtebuket. Lad det småkoge i 10 min. Fisk krydderurtebuketten op.
  3. Drys fileterne med salt og kom dem i et ovnfast fad. Fordel peberfrugtstrimlerne over.
  4. Rør smør og mel sammen til en „smørbolle” og pisk den i løg-svampesovsen. Smag til. Hæld løg-svampesovsen over fisk og peber i fadet. Sæt i ovnen ved 225 grader i 15 min.
Tips!
Retten kan drysses med revet ost efter de 15 min. og gratineres herefter i 5 min.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri