Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

John Prices juleand
(4-5 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Koge- og stegetid: ca. 1½ time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
225 g svesker
Sovs:
3 spsk smør
3 spsk mel
½ liter af suppen
evt. kulør
Brunede kartofler
100 g sukker
100 g smør
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Gnid anden indvendigt med salt og peber og fyld den med svesker og æbler. Sy anden tæt og sirligt sammen og kom den i en gryde med spilkogende letsaltet vand, som lige dækker.
  2. Kog anden – ja, den skal koges, under låg i ca. 1 time, alt efter størrelse. Tag anden op af gryden og gem kogevandet. Kom anden i et ovnfast fad med brystet opad og sæt den i ovnen ved 250 grader. Steg anden, til den er gyldenbrun – det varer ca. 20 minutter.
  3. Sovs: Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Rør, til blandingen gyldner let. Spæd med kogende suppe, som anden har været kogt i. Smag til og tilsæt evt. kulør, hvis det er nødvendigt.
  4. Brunede kartofler: Pil kartoflerne og skyl dem kort under koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Smelt sukkeret gyldent på en pande. Kom fedtstoffet på, lad det smelte og kom kartoflerne på panden. Vend kartoflerne, så de bliver brune på alle sider.
  5. Del anden i portionsstykker før servering og garnér med svesker og æbler samt brunede kartofler. Serveres med en skål rødkål.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri