Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Til denne enkle og velsmagende dessert brugte John Price pigeon eller coxorange, der er et fast æble, ikke for surt og ikke for sødt. Men andre æblesorter kan naturligvis bruges her.

„Er der noget som et grønt sommeræble, hvis saft kan væde kinderne, når man sætter tænderne i? Det skulle da lige være et af vinterens sød/bitre pigeoner, der lyser op med dyb purpurfarve“
John Prices kanelæbler
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Ovntid: 20-30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
ca. 1 kg æbler
ca. 100 g sukker
3-4 tsk stødt kanel
50 g smør
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skræl æblerne, men kun hvis skallen er meget hård. Stik kernehuset ud og skær derefter æblerne i tynde både. Fordel dem taglagt i smurte portionsforme eller i et smurt, ovnfast fad.
  2. Drys sukker og kanel på og kom lidt smørklatter på. Fortsæt med at lægge æbler i lag og drysse med kanel og sukker.
  3. Kom smørklatter på og sæt desserten i en 175-200 grader varm ovn i 20-30 min. Servér desserten lun med koldt flødeskum til.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge