Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Giv gæsterne en overraskelse, pak maden ind i folie.

„Hverdagens faste rytme bør af og til brydes af lidt festlighed. Vi behøver ikke at tænke på, hvem der har været hos hvem sidst. Hvorfor ikke invitere, når vi har lyst? Man behøver jo ikke at vælge den mest besværlige menu“
Sådan gør du:
  1. Begynd med farsen: Udblød det afskorpede brød i fløden. Svits løgene klare i smørret og kom svampene i. Lad dem snurre med kort og tilsæt revet ost og skinke. Tag det fra varmen og rør det udblødte brød heri. Krydr med salt.
  2. Krydr schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side i smørret på en pande. Tag dem fra varmen og kom dem på hver sit stykke alufolie.
  3. Læg farsen over og drys med revet citronskal. Fold folien omkring og sæt pakkerne i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 225-250 grader i 15 min.
  4. Læg en pakke på hver tallerken og lad gæsterne selv pakke op. Server med små tomater og bagte kartofler samt en dressing af cremefraiche rørt sammen med hakket persille.
Tips!
John Prices schnitzel i folie er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: John Price
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri