Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Familien Romanoff har lagt navn til mange retter. Én af de bedste er vel nok jordbærdesserten. Mange serverer både is og flødeskum på toppen. Her holder vi os til den enkle version med flødeskum. Arbejdstid: 20 min. Trækketid: 3-4 timer Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Rengør jordbærrene og nip haserne af. Skær bærrene i halve eller i skiver og kom dem i en skål.
  2. Bland revet appelsinskal, appelsinsaft, sukker og likør og vend det i bærrene. Lad dem trække koldt hermed nogle timer.
  3. Fordél bærrene med lagen i portionsglas og servér desserten med flødeskum.
Tips!
Du kan variere desserten ved at udelade appelsin og likør og i stedet hælde en creme over af 1 1/2 dl piskefløde pisket til skum, som vendes med 1 dl cremefraiche, 2 spsk flormelis og kornene fra 1/2 stang vanilje. Denne dessert kaldes jordbær chantilly.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge