Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Rigtig jordbæris er børnenes favorit. Anret evt. i færdigkøbte vafler.
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen og skrab marven ud. Kom vaniljemarv og -stang i en gryde sammen med mælk og fløde.
  2. Giv det et opkog, sluk for varmen og lad det trække 10 min. Pisk æggeblommerne sammen med sukker i en skål. Pisk mælk/fløde i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden. Pisk under opvarmning, til det får en cremet konsistens – det må ikke koge!
  3. Si cremen over i en skål og lad den blive helt kold Rens jordbærrene og mos dem sammen med sukker – brug evt. en blender. Pres puréen gennem en sigte. Rør den kolde vaniljecreme sammen men jordbærpuréen.
  4. Hvis du ikke har en ismaskine, så hæld cremen i en form og stil den i fryseren. Pisk den igennem hvert 20. min., til isen er frossen.
Tips!
Server isen i glas eller vafler – pynt med friske jordbær.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri