Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag.
Jordbær med hvid chokolade
4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Køletid: mindst 1 time
200 g jordbær
1 æg
½ dl flormelis
Sådan gør du:
  1. Smelt chokoladen i en skål over et vandbad. Lad chokoladen køle af i et par min.
  2. Pisk æg, flormelis og cremefraiche sammen med den smeltede, hvide chokolade.
  3. Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, og gerne natten over.
  4. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på chokoladecremen lige inden servering. Pynt med frisk mynte på toppen.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge