Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl 250 g jordbær og skær dem i mindre stykker.
  2. Skyl 2 stilke rabarber (ca. 200 g) og skær dem i ca. 1 cm lange stykker.
  3. Kog jordbær og rabarber i 1/2 dl vand under låg ca. 5 min.
  4. Udblød 3 blade husblas i koldt vand. Mos frugtblandingen.
  5. Tilsæt 1/2 tsk vaniljesukker og sødemiddel svarende til 40-50 g sukker.
  6. Knug husblassen fri for vand og smelt den direkte i den varme jordbær-rabarberblanding under omrøring.
  7. Lad moussen afkøle. Pisk 1/2 dl piskefløde og 1 bæger pasteuriseret æggehvide (50 g) stift hver for sig.
  8. Vend først flødeskum og derefter æggehvide i moussen, når den begynder at stivne.
  9. Fordel jordbær-rabarbermoussen i 4 portionsglas eller i en skål og stil det koldt for at stivne. Pynt med friske jordbær ved serveringen.
  10. Portionen er til 4 personer
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Dejlige desserter - til diabetikere' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge