Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skøn sprød og sommerlig jordbærmarengskage.
Jordbærmarengskage
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 1 time
Ikke fryse-egnet
1 1⁄2 æggehvide
1⁄4 tsk citronsaft
Sovs:
2-3 spsk flormelis
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive med en skefuld flormelis og tilsæt citronsaft. Tilsæt kardemomme og det sidste flormelis lidt efter lidt og pisk et par minutter.
  2. Tegn en cirkel med en diameter på ca. 25 cm på bagepapir. Vend papiret om og fordel dejen inden for cirklen. Bag bunden i ca. 1 time i en 90 grader varm ovn og lad den køle af.
  3. Dup bagepapiret med lidt vand på bagsiden og hiv det forsigtigt af.
  4. Blend jordbærrene med flormelissen til en sovs. Rør vaniljekornene i flødeskummet og fordel den på marengsbunden.
  5. Drys med jordbær og server jordbærsovs til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge