Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Marmelade er smørbart og tykkere i konsistensen end syltetøj. Derfor er det lækkert at komme på boller, knækbrød og ristet brød. Hvis frugterne ikke jævnes, kan syltetøjet i stedet bruges i desserter.
Jordbær/rabarbermarmelade
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 5 min.
Fryse-egnet og ca. 1 måneds holdbarhed i køleskab
Sådan gør du:
  1. Skær bladene og lidt af foden på rabarberstilkene væk og skyl stilkene. Skær dem ud i mindre stykker.
  2. Skyl jordbærrene i koldt vand og nip bladene af. Smelt sukker til karamel i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt rabarberne og lad dem slippe deres saft. Tilsæt jordbær og vand.
  4. Kog ved svag varme, til bærrene safter og kommer i kog. Kog et par min. og fjern skummet med en ske. Smag til med sukker.
  5. Tilsæt geleringsmiddel efter brugsanvisningen. Hæld straks marmeladen på rene (evt. skoldede) glas.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri