Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jordbærtrifli består af syltede eller friske jordbær, som lægges i lag med portvinsdryppede makroner og creme. Pynt med flødeskum på toppen. Arbejdstid: 30 min. Trække- og kogetid (jordbær): ca. 1 time. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Lad de skyllede, nippede jordbær trække med sukkeret 1 times tid.
  2. Bring det langsomt i kog med den flækkede vaniljestang, og lad det snurre i 5 min. Lad det svale.
  3. Creme:
  4. Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør majsstivelse i. Bring fløden i kog med flækket vanilje.
  5. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.
  6. Hæld tilbage i gryden og bring cremen i nærheden af kogepunktet.
  7. Kom makronerne i en skål eller portionsglas. Dryp dem med portvin.
  8. Læg jordbær over og herpå den kolde creme. Kom flødeskum på toppen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge