Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Frisk yoghurtis med jordbæris
Jordbær/yoghurtis med jordbærchips
(ca. 1 liter)
Arbejdstid: 45 min.
Koge/bagetid: 1 time
Fryse-egnet
Yoghurtis:
liter græsk yoghurt 10%
200 g sukker
1 dl vand
2 spsk sukker
Jordbærchips:
1-2 spsk sukker
Sådan gør du:
  1. Yoghurtis: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør yoghurt sammen med vaniljekorn eller fintrevet citronskal.
  2. Giv sukker, vand og vaniljestang et opkog. Tilsæt jordbær, kog 1 min. og blend til puré. Pres puréen gennem en sigte.
  3. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i. Vend det i yoghurten og tilsæt jordbærpuré. Hæld cremen i en form (1 liter), dæk med frysefilm og sæt i fryseren mindst 3 timer.
  4. Chips: Rens og tør bærrene og skær dem i meget tynde skiver på en mandolin el.lign. Læg dem på en bageplade med en silikonemåtte/ bagepapir og drys med sukker. Bag dem ca. 45 min. ved 100 grader alm. ovnvarme.
  5. Servér isen i kugler eller vend den ud af formen efter at have dyppet den hurtigt i varmt vand. Pynt med jordbærchips.
Tips!
Er isen blevet for hård, så lad den tø lidt i køleskab før servering.

Du kan også bruge 1 liter alm. yoghurt: Lad den dryppe af i et kaffefilter, så den bliver tyk og cremet.

Du kan erstatte yoghurt med skyr eller hytteost. Hytteost skal blendes cremet først.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri