Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle de tørre ingredienser. Pisk æggene let sammen med appelsinskal, hæld det i melet og ælt det sammen.
  2. Tilsæt rosiner, tranebær og mandler. Form dejen til 4 ca. 2 cm tykke stænger. Læg dem med god plads på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 min. Tag dem ud og lad dem køle lidt af. Skru ned til 140 grader.
  3. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og læg dem på bageplader med bagepapir. Sæt dem tilbage i ovnen i 20-30 min., til de er gennemtørre og gyldne.
  4. Lad dem køle af, før de pakkes i kagedåser eller cellofanposer. Holder min. 1 måned i kagedåse.
Tips!
Julekrydderi består af 1 tsk stødt kanel, ½ tsk stødt kardemomme, ½ tsk ingefær, ¼ tsk stødt allehånde og ¼ tsk stødt nelliker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge