Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret og hæld det i en skål med mælken. Rør gæren ud i den lune væske (37 grader) og tilsæt æg, fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, sukker og salt.
  2. Tilsæt de to slags mel (hold evt. lidt hvedemel tilbage), rosiner og syltet appelsinskal og ælt dejen glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time.
  3. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let igennem. Del den i 3 stykker og tril dem til 60 cm lange pølser. Flet dem sammen og sno dem løst ned i en smurt springform (24- 26 cm). Lad dejen hæve tildækket 1 time.
  4. Varm ovnen op til 225 grader. Pensl overfladen med sammenpisket æg og bag kagen midt i ovnen ca. 30 min. Åbn formen og sæt kagen til afkøling på en bagerist. Pynt kagen med glasur rørt af fintrevet appelsinskal, appelsinsaft og sigtet flormelis.
Tips!
Dejen kan også formes til 10-14 juleboller. De skal bage 15-18 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge