Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt salt, sukker og æg.
  2. Bland melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt. Lad dejen hvile et kvarter.
  3. Rul dejen ud på meldrysset bord til en stor firkant.
  4. Skær smørret i tynde skiver og læg det tæt på dejen.
  5. Fold de fire dejhjørner til midten. Rul dejen let, fold den i tre lag og lad den hvile 15 min.
  6. Gentag udrulning 3 gange. Rul derefter dejen til et langt stykke, ca. 60 cm.
  7. Fordel revet marcipan, sukat- og appelsinskal på.
  8. Fold sammen herom og læg stykket med sammenføjningen nedad på bagepladen beklædt med bagepapir.
  9. Form den til et hjerte. Lad den hæve i 20 min.
  10. Pensl med æg og drys tesukker og nøddekerner over. Bag ved 175 grader i 15-20 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge