Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne med sukker, til det er tykt og skummende. Pisk æggehviderne stive.
  2. Bræk de 300 g chokolade i mindre stykker og kom dem i en gryde med smør og piskefløde. Smelt det sammen over svag varme.
  3. Bland de malede mandler med mel, kanel, bagepulver og de 75 g hakket chokolade.
  4. Pisk den smeltede chokoladeblanding i æggemassen og vend mandelblandingen i.
  5. Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.
  6. Smør en springform med rørindsats (22 cm i diam.) godt og kom chokoladedejen i.
  7. Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. Lad den svale, før den tages ud af formen.
  8. Smelt chokoladen og kom den i en sprøjtepose af pergamentpapir.
  9. Sprøjt snirkler over kagen og pynt med flækkede mandler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri