Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør 75 g margarine blødt. Flæk ½ vaniljestang og skrab kornene ud i 3½ dl mel (ca. 200 g).
  2. Rør mel, vanilje, 25 g sukker, 20 g Atwel eller Perfect Fit og ½ tsk bagepulver i margarinen.
  3. Saml dejen med 1 æg og ælt dejen sammen.
  4. Skold og smut 100 g mandler. Tør mandlerne i et rent viskestykke og mal dem til mandelmel i en blender.
  5. Bland mandelmelet med 50 g Atwel eller Perfect Fit og ½ pasteuriseret æggehvide og ælt det sammen.
  6. Rul dejen ud til en tynd plade (ca. 3 mm tyk). Udstik dejen med en rund form eller et glas (ca. 5 cm i diameter).
  7. Læg kagerne på bagepapir på en bageplade.
  8. Del marcipanen i 40 stykker og tril dem til små kugler.
  9. Læg 1 kugle marcipan midt på hver kage og læg 1 chokoladeknap på hver marcipankugle.
  10. Bag kagerne ved 200 grader midt i ovnen i ca. 10 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Julemad – kager og konfekt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri