Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Julesalat med pigeoner
2 personer
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
30 g rosiner
50-75 g blå ost
Dressing:
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Skær stokken af julesalaten og skyl bladene i koldt vand. Tør dem og læg dem i en skål.
  2. Vask pigeonerne og skær dem i tynde både uden kernehus. Læg dem på salaten.
  3. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend det i.
  4. Anret på to tallerkner og drys med valnødder, rosiner og brud af blå ost. Server som forret eller tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri