Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kalkunkød har ikke så meget smag i sig selv, så her er det godt krydret med chili og sødet med chokolade.
Sådan gør du:
  1. Skær kødet ud i tern og brun det sammen med løg i olie i en gryde. Tilsæt chili og peberfrugt og steg i nogle minutter. Tilsæt hakkede tomater og lidt vand.
  2. Lad retten simre ca. 20 min. under låg, til kødet er mørt. Smag til med salt og rør chokoladen i, lige inden retten skal serveres.
  3. Kartoffelmos:
    Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, og mos kartoflerne. Varm mosen igennem med mælk og smag til med smør, salt og friskkværnet peber.
  4. Servér kalkungryde med chili-chokolade- sovs sammen med kartoffelmos.
Tips!
Kalkunkødet er fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge