Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Lækre kalkunmedaljer med grønt til
Kalkunmedaljoner med græskarpuré og grønkålssalat
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: 20 min.
4 stk. (ca. 650 g) kalkunbryst i skiver
1 spsk smør
1 spsk olie
Græskarpuré:
2-3 store (250 g skrællede) melede kartofler
Grønkålssalat:
50 g rosiner
Sådan gør du:
  1. Brun kødet på en pande i gyldentbrunt smør og olie. Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt, ca. 4 min på hver side, ved middel varme.
  2. Græskarpuré: Skræl græskarret, skær det over og fjern kernerne. Kog stykker af græskar med kartofler i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, men gem det i en skål.
  3. Mos græskar og kartofler med et piskeris eller blender. Tilsæt cider eller hvidvin, fløde, muskatnød og peber. Juster konsistensen til passende med kogevand. Smag til med salt. Drys med friskhøvlet parmesanost.
  4. Salat: Snit kålbladene meget fint. Tilsæt appelsinsaft, olivenolie og rosiner. Servér kalkunmedaljonerne med grønkålssalaten og græskarpuré, drys med parmesanost.
Tips!
Kalkunmedaljoner er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri