Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Sylte er normalt en fed sag, som her er i den lette udgave til julebordet, men hvorfor ikke lave den som kold sommermad af fine, nye grønsager som for eksempel ærter, gulerødder og forårsløg?
Sådan gør du:
  1. Rens alle grønsagerne og skær dem i bittesmå tern.
  2. Lad kødstykket være helt og læg grønsager og kød i en gryde med hønsebouillon, lidt salt, peber og 2 laurbærblade.
  3. Lad det småkoge mørt i ca et kvarter og si væden fra i en skål.
  4. Udblød husblassen i koldt vand, knug væden fra og opløs husblassen i den varme suppe.
  5. Del kødet i strimler.
  6. Kød og grønt kommes i en dyb form og overhældes med væsken.
  7. Pynt med et par laurbærblade. Sylten stilles i køleskabet, til den er stiv.
  8. Skær sylten i skiver og server den med godt, groft rugbrød, sennep og rødbeder til.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri