Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Kålrabi smager sødligt og er smækfyldt med vitaminer, især C-vitaminer. Har du en rest kålrabi, kan du koge og mose den sammen med kartoffelmos.
Kålrabi-suppe
4 personer
Arbejdstid: 35 min.
Kogetid: ca. 30 min.
600 g kålrabi
2 spsk. olivenolie
1 dl fløde
Pynt:
Tilbehør: evt. brød
Sådan gør du:
  1. Skræl kålrabien, og skær den i grove terninger.
  2. Kom kålen i en gryde med olie, og steg den i et par min., til den tager lidt farve. Tilsæt bouillon, og kog det i ca. 20 min., til kålrabien er mør. Tilsæt fløde, og kog i et par min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Servér suppen rygende varm med hakket persille og friskrevet peberrod på toppen. Servér evt. brød som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri