Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kødet i bouillonen eller i vandet sammen med suppeurterne. Tilsæt laurbærblade, og kog kødet ved svag varme under låg i ca. 1 time, til det er mørt.
  2. Si suppeurterne fra, og lav nu sovsen af kogelagen. Smelt smørret i en gryde og rør melet i, til det er opsuget. Tilsæt gradvist kogelagen fra kødet, mens der piskes, og lad sovsen småkoge i ca. 5. min.
  3. Hold kødet varmt i sovsen. Tilsæt nu gulerødderne og porrerne og kog stuvningen i ca. 5 min. Kom ærterne i de sidste 2 min.
  4. Smag retten til med salt og peber. Anret den med kogte kartofler, drys med persille og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri