Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Kalvehaler skal stege i flere timer og det giver smag til en dejlig sovs. Her serverer vi kalvehalerne med spinat og båndpasta, der passer godt til den lækre citronsovs.
Sådan gør du:
  1. Læg halerne i et ovnfast fad og brun dem på alle sider i ca. 20 min. ved 250 grader. Krydr med salt og peber. Læg løg og laurbærblade i bunden af fadet og tilsæt kogende bouillon eller vand, så halerne lige er dækket. Læg låg på fadet eller dæk det med sølvpapir. Skru ovnen ned til 175 grader og steg halerne i ca. 1 time.
  2. Tilsæt citron og persillerødder. Vend kødet og steg videre i 60-90 min., til kødet næsten falder fra benene. Tag halerne og grønsagerne fra og kog stegeskyen ind til 6-7 dl. Jævn den med fløde rørt med majsstivelse i 4-5 min., til den har en god sovsekonsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Servér kalvehaler med persillerødder, citron, citronsovs, dampet spinat og friskkogt pasta.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri