Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend hjertestrimlerne i mel blandet med salt og peber. Brun dem i en stegegryde med smør og/eller olie og tag dem op.
  2. Steg løgene blanke og tilsæt hvidløg, citronskal og krydderier.
  3. Læg hjertestrimlerne tilbage i gryden og tilsæt bouillon.
  4. Lad retten simre under låg, til kødet er mørt (ca. 2 timer). Tag kødet op og si sovsen.
  5. Kog sovsen igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Læg kødet tilbage i sovsen og varm det igennem.
  7. Rist grønsagerne gyldne og møre på en pande med smør og/eller olie.
  8. Krydr med salt og peber og servér med kalvehjerteragouten og det valgte tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri